Projecten met impact

Tergos levert professionals in IT infrastructure & security en governance, risk & compliance

Onze professionals in het veld

Iedere dag zijn onze professionals bezig met het creëren van de toekomst bij onze toonaangevende opdrachtgevers. In alle sectoren zijn professionals van Tergos te vinden die met hun kennis en expertise het verschil maken. In de loop der jaren hebben wij al veel IT Infrastructure & Security specialisten aan een nieuwe baan of opdracht mogen helpen. Dit zijn enkele verhalen.

Devops bij Nike

Consulting opdracht bij Philips

DevOps bij Deloitte

Peter Slijkhuis werkt als AWS DevOps Engineer bij Nike in Hilversum. Via een freelance constructie heeft hij via Tergos deze opdracht bij het bedrijf kunnen bemachtigen. "Mijn vorige opdracht hield op. Zodoende was ik zoekende naar een nieuwe passende opdracht."

Lees meer

Arno Kruse werkt via Tergos op consulting basis als Vulnerability Manager bij Philips in Eindhoven. "Als we ergens een kwetsbaarheid vinden, vind je vaak veel meer als je dieper zoekt. Het is aan mij en mijn collega om die kwetsbaarheden op te speuren en te verhelpen."

Lees meer

Martijn de Rhoter werkte via Tergos als freelance senior Azure Engineer voor Deloitte. "Ik ben na het sollicitatiegesprek teruggereden naar huis, en toen kwam direct het telefoontje dat het van beide kanten goed zat

Lees meer

BLIJF OP DE HOOGTE

Blogs