DevOps bij Nike

Image 2021 04 29 T11 53 37
Bekijk meer

DevOps bij Nike

Peter Slijkhuis werkt als AWS DevOps Engineer bij Nike in Hilversum. Via een freelance constructie heeft hij via Tergos deze opdracht bij het bedrijf kunnen bemachtigen." Mijn vorige opdracht hield op. Zodoende was ik zoekende naar een nieuwe passende opdracht."

De opdracht

Peter heeft zelf Tergos benaderd voor de functie als DevOps Engineer bij het grote sport- en fashion bedrijf. "Mijn wens was heel specifiek, ik wilde graag voor Nike werken. Ik ontdekte dat Tergos onder meer succesvol voor Nike bemiddelt. Ik kende namelijk al een aantal mensen die bij Nike aan het werk waren. Ik werd enthousiast door hun verhalen over de projecten waar zij aan mogen werken."

Bij Nike houdt Peter zich bezig met het membership-platform. "Vanuit de gehele organisatie komt er bij ons team data en informatie binnen. Samen met mijn team ben ik verantwoordelijk voor de infrastructuur van het platform. Wij zorgen dat andere teams weer verder kunnen met hun werk."

infrastructuur van een membership-platform
devops freelance security Nike Europe

Na de opdracht

De DevOps Engineer had al voor zijn opdracht bij Nike eens contact gehad met Tergos. "Toen werkte ik nog bij KPN en had op dat moment geen behoefte aan een andere opdracht. Toen ik Tergos wel nodig had, heb ik het direct als een positieve samenwerking ervaren. Er is snelle communicatie en ze zijn eerlijk. Je krijgt van Tergos veel en snel updates over hoe het sollicitatieproces ervoor staat. Dat vind ik erg fijn."

Tijdens zijn opdracht bij Nike hield het contact met de consultants van Tergos ook niet op. "Ik heb nu nog regelmatig contact met Tergos. Eens in de twee weken bellen we even. Ik heb zelfs twee kandidaten voor andere opdrachten aangedragen, zo helpen we elkaar een beetje. We hebben het voornamelijk over hoe het gaat op de opdracht en over of ik tegen problemen aanloop, maar die zijn er eigenlijk nooit."

Onze werkwijze

  • Wij luisteren naar de behoefte van een opdrachtgever en IT-professional. Ieder IT-vraagstuk vraagt om een andere aanpak.  

  • Dankzij onze driedubbele niche focus kunnen wij gericht zoeken naar geschikte kandidaten voor de opdracht.  

  • Na de match is er veel contact met zowel de professional als de opdrachtgever over de voortgang van het project. 

Contactez les consultants de Tergos
Neem contact op met de consultants van Tergos
KOM IN CONTACT

We gaan graag met je in gesprek