Niche focus

Onze consultants leveren specialisten in uw vakgebied IT infrastructure & security en governance, risk & compliance

Kwaliteit en driedubbele niche focus

Het is ons doel om samen met onze IT-professionals en opdrachtgevers te bouwen aan de IT van de toekomst. Bij Tergos werken hoogopgeleide consultants met een uitgebreide kennis van IT Infrastructure & Security. Al onze consultants worden getraind om een gesprekspartner van niveau te worden voor onze professionals en opdrachtgevers. Wij kunnen garanderen dat wij een gesprekspartner op niveau zijn doordat wij werken door een 'driedubbele niche-focus'. Elke consultant: werkt voor één brand (Tergos) en één sub-niche brand (bijvoorbeeld Security) van onze IT Staffing & Consulting Group (Vibe Group); is gespecialiseerd in één van de drie diensten (werving & selectie, freelance of consulting); richt zich op een specifieke regio (bijvoorbeeld provincie Antwerpen). Doordat wij werken vanuit deze strategie, kennen wij de IT-markt tot in detail. Zodoende kunnen we adequate oplossingen bieden voor staffingvraagstukken met betrekking tot IT Infrastructure & Security. Onze consultants weten altijd wanneer er ergens een ontwikkeling in de markt gaande is. Zo kunnen wij voor onze opdrachtgevers de beste professionals vinden, en voor onze professionals de meest uitdagende opdrachten. Doordat onze consultants gespecialiseerd zijn binnen hun eigen triple-niche, hebben zij aan een half woord genoeg. Zo kunnen zij snel en adequaat schakelen om de beste match te faciliteren.

Heeft u per direct een professional nodig om uw organisatie tijdelijk of permanent te versterken, neem dan nu contact met ons op.

Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Blogs