Terug naar Blogs
Blog Img

Onze nieuwe brand identity

Als onderdeel van Vibe Group zijn we er trots op een nieuwe brand identity te hebben gelanceerd. Sterker dan ooit weerspiegelt deze nieuwe identiteit ons streven om toonaangevend te zijn in Infrastructure en Security. En om de toekomst van IT vorm te geven door de dingen anders te doen.

Wat is er veranderd?

Onze nieuwe merkidentiteit drukt duidelijker de kracht en energie uit die ons kenmerkt. We behouden de specialistische nichefocus om echt verbinding te leggen met onze doelgroep. Bovendien weerspiegelt de nieuwe identiteit onze technische aard, professionaliteit, ware mentaliteit, en de onderlinge verbondenheid van alle Vibe merken.

Een nieuwe look

Ons nieuwe logo, ‘the wing’, symboliseert Vibe's 5 krachten (het corporate - en de niche merken) die vooruitgang, innovatie en snelheid aandrijven. De introductie van een fris nieuw kleurenpalet en nieuw authentiek fotomateriaal maakt onze brand identity compleet.

Meer weten?

Voor meer informatie over onze nieuwe brand identity kijk je opwww.vibegroup.com/rebranding, bekijk je onze brand movie of neem je contact op via info@tergos.be.

brand_structure_vibe_group_transparant.png