Terug naar Blogs
Blog Img

Tergos Antwerpen groeit door en verhuist naar historisch pand in het centrum

Vibe Group, moederbedrijf van Tergos, zet de volgende stap en verhuist van de Graanmarkt naar de Nationale Bank van België. Een ruim(er), authentiek en historisch pand aan de Leopoldplaats in Antwerpen, dat past bij de cultuur en kernwaarden van Vibe Group. Het biedt naast meer ruimte, ook meer kansen en plek om te groeien.

Eén van de meest succesvolle Vibe Group-vestigingen

Vibe Group is in 2011 opgericht in Nederland. Met de opening van de vestiging in Antwerpen, vier jaar later,ging ze voor het eerst over de Nederlands-Belgische landsgrens. Vibe Group heeft sinds deze uitbreiding een enorme groei doorgemaakt op alle mogelijke gebieden en is ondertussen het moederbedrijf achter Visser en Van Baars, Spilberg, Tergos en Eswelt. Wat begon als een mooie kans, is nu uitgegroeid tot één van onze meest succesvolle vestigingen.

De Nationale Bank representeert wat Vibe Group belangrijk vindt

Authenticiteit is één van de kernwaarden waar Vibe Group voor staat. De Nationale Bank van België sluit hier naadloos op aan. De historische uitstraling ervan valt niet te onderschatten. Het huidige Nationale Bank-gebouw bestaat sinds 1878, en heeft na ongeveer 125 jaar gesloten te zijn, haar deuren weer geopend.

“Bij Vibe Group streven we naar een professionele, maar ook inclusieve bedrijfscultuur. Als werkgever bieden wij graag een prettige werkomgeving met veel daglicht en groen waar men energie van krijgt. De Nationale Bank biedt ons the best of both worlds. Zowel een high-end kantoorruimte passend bij onze winning mentality, als een “thuisbasis” waar iedereen zichzelf kan zijn.”

Anderen zagen een uitdaging, Vibe Group een kans

10 jaar na de renovatie is Vibe Group nu de eerste zakelijke onderneming die haar intrek neemt in dit authentieke en bijzondere pand. Qua onderhoud moest er veel gebeuren. Waar andere organisaties dit zagen als zware uitdaging, zag Vibe Group het juist als een mooie kans. Samen met twee jonge interieurarchitecten, Sophie Peelman en Anouk Taeymans, zijn de Vibe Group-vloeren van A tot Z opnieuw opgebouwd en ingericht.

Klaar voor de toekomst

Onze ambitie is om nummer 1 te zijn in België op het gebied van IT-staffing & consulting. Een sterke relatie met onze medewerkers is key. Zowel met onze eigen “Vibers” als met onze klanten en IT-consultants die bij ons in dienst zijn. Met een ruime lounge en trainingsruimte biedt deze toplocatie de mogelijkheid om meer persoonlijk contact te leggen en kennis te delen. Bovendien faciliteert het pand de ambitieuze groeidoelstellingen die Vibe Group nastreeft.

Vibe Group en Tergos

Tergos is onderdeel van Vibe Group, een snelgroeiende internationale IT staffing & consulting organisatie met kantoren in Nederland, België en Duitsland. De organisatie bestaat sinds 2011.Tergos werd drie jaar later opgericht, als vierde en laatste van de huidige Vibe nichemerken. Eerst alleen gevestigd in Amsterdam. In 2014 kwam daar het kantoor in Antwerpen bij. 

Elk van onze merken richt zich op een specifieke IT-nichemarkt: