Voor professionals

Wij dragen graag bij aan de ontwikkeling van jouw carrière. Wij zijn een betrokken partner en zouden je graag adviseren over de mogelijkheden binnen IT Infrastructure & Security. Door ons uitgebreide netwerk, hebben wij op ieder vraagstuk een op maat gemaakte oplossing.

Wolkenkrabbers - Tergos
Bekijk meer

Kies je eigen route

Tergos biedt vaste banen en opdrachten op consultingbasis. Door vooraf uitgebreid te luisteren naar jouw wensen, en niet enkel te kijken naar opleiding en opgedane ervaring, zijn we in staat de perfecte match te maken. We informeren je graag over de verschillende manieren waarop je met ons kunt samenwerken.

 • Kies voor een interim opdracht

  Tergos heeft altijd een passende opdracht voor je. Niet alleen de inhoud van de opdracht moet kloppen, ook het uurtarief en de looptijd zijn belangrijke aspecten. Samen vinden we een opdrachtgever waar jij als professional tot je recht komt en je ambities waar kunt maken.

  LEes meer

  Vrouw achter computer - Tergos
 • Kies voor detachering

  Als je kiest voor consulting bij Tergos, dan word je onderdeel van ons team en sluit je je aan bij het grootste netwerk binnen de IT infrastructure en security niche. Je doet ruime en verdiepende ervaring op met verschillende projecten en tegelijkertijd geniet je van alle zekerheden van een vaste baan.

  Lees meer

  Man achter computer - Tergos
 • Kies voor werving en selectie

  Je wensen en verwachtingen ten aanzien van een vaste baan zijn de basis voor onze zoektocht naar jouw volgende werkgever. Je wordt inhoudelijk voorbereid op sollicitatiegesprekken, krijgt van ons altijd feedback en je wordt geadviseerd over salarisonderhandelingen. Kortom, met begeleiding en aandacht op weg naar jouw nieuwe werkgever.

  Lees meer

  Image 2021 06 04 T07 20 29
WAT WE DOEN

Meer weten van minder

Tergos staat voor de IT infrastructure & security van de toekomst. Onze gespecialiseerde consultants weten meer van minder en zijn experten binnen deze niches. Specialiseren zorgt voor focus. Dat is waarom Tergos zich volledig toelegt op de domeinen binnen IT infrastructure & security. Lees hier meer over de vakgebieden waarin wij actief zijn.

WAT PROFESSIONALS ZEGGEN
 • ​“Ik wist direct wat ik van de sollicitatiegesprekken kon verwachten. Er werd altijd snel en eerlijk geschakeld met mij als professional."
  Matthew Frost

  Matthew Frost

  AWS DevOps Engineer

 • ​"Ik heb veel contact met de collega's van Tergos en de fieldmanager in Amsterdam. Het contact wordt op een gezellige manier warm gehouden."
  Arno Kruse

  Arno Kruse

  Vulnerability Manager

 • ​“In totaal heeft bij mij het hele sollicitatieproces 36 uur geduurd. Ik had nog niet eens opgezegd bij mijn oude werkgever en toen was alles al rond."
  Mark Benschop

  Mark Benschop

  DevOps Engineer

 • ​"​Er is altijd snelle communicatie en ze zijn eerlijk. Je krijgt van Tergos veel en snel updates over hoe het sollicitatieproces ervoor staat. Dat vind ik erg fijn."
  Peter Slijkhuis

  Peter Slijkhuis

  AWS DevOps Engineer

Image 2021 04 29 T09 25 30
Image 2021 04 29 T09 25 30
Image 2021 04 29 T09 08 14
Vrouw met mobiel - Tergos

NEEM CONTACT OP

Let's talk

Onze gespecialiseerde consultants geven je graag meer informatie over de verschillende manieren van werken en de carrièrekansen die dat biedt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

CONTACT