Cloud & Operations

De Cyber Security Specialist is verantwoordelijk voor de beveiliging van de technologische infrastructuur van een bedrijf
Bekijk meer
Cloud & Operations

Kies voor Cloud & Operations

De laatste jaren vindt er een grote digitale transformatie plaats. Organisaties migreren hun eigen datacenters richting de (Public) Cloud en adopteren de DevOps manier van werken. Het Cloud en DevOps team is gespecialiseerd in advies en bemiddeling van specialisten met een focus op het gebied van continuous integration & continuous deployment (CI/CD), Infrastructure as Code, container orchestration en adoptie en/of migratie naar de cloud.

Wij zijn altijd op zoek naar IT-professionals met een expertise in cloud & operations. Wij hebben cloud & operations vacatures in heel Nederland. De consultants van Tergos staan klaar om jou te ondersteunen in jouw zoektocht naar een cloud & operations functie. Dit zijn profielen waar wij veel naar zoeken.

  • Cloud engineer

  • System engineer

  • Office365 specialist

  • DevOps engineer

  • Automation engineer

  • Cloud architect

  • Solution architect

Onze focus

Dankzij onze niche- en regiofocus kennen de consultants van Tergos de IT-arbeidsmarkt door en door. Wij zoeken altijd naar security professionals die hun carrière een boost willen geven. Wij bieden carrières in onze eigen organisatie of bij organisaties binnen ons netwerk. De persoonlijke relatie met ons netwerk staat bij ons centraal. Ook binnen onze andere subniches zijn veel carrièremogelijkheden.

Image 2021 06 10 T08 42 56
Image 2021 06 10 T09 03 49
KOM IN CONTACT

Let's talk

Onze gespecialiseerde consultants geven je graag meer informatie over de verschillende manieren van werken en de carrièrekansen die dat biedt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem direct contact op

​STAY INFORMEND

Latest Insights