Consulting

Snelle en betrouwbare consulting door Tergos

Consulting als kwalitatieve en snelle oplossing


Wij bieden u graag de mogelijkheid om een professionele IT'er in te huren via consulting. Deze professional is werkzaam voor Tergos en wordt continu gecoacht om zo optimaal voor uw organisatie te kunnen presteren. Al onze professionals hebben gedegen werkervaring opgedaan binnen IT Infrastructure & Security en zijn direct inzetbaar.

Een voordeel van deze constructie is dat u profiteert van de kennis en kunde van onze professionals, maar verder geen omkijken heeft naar persoonlijke begeleiding, administratie of de ontwikkeling van de professional. Wij houden contact met zowel u als de professional en voorzien zo in een optimale samenwerking.

Zo werken wij

Wij bieden de data & analytics professionals in ons netwerk de mogelijkheid om bij Tergos in dienst te treden. We bieden ze aantrekkelijke ontwikkel- en carrièremogelijkheden en zorgen ervoor dat ze altijd op de hoogte zijn van de meest recente ontwikkelingen. Deze IT-professionals behoren tot de besten in de markt. Middels onze consultingconstructie kunt u deze professionals inhuren.

Heeft u per direct een IT-professional nodig om uw organisatie tijdelijk of permanent te versterken, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Blogs