Governance, Risk en Compliance

Governance, Risk & Compliance (GRC) staat voor op een effectieve en efficiënte manier doelen bereiken in het licht van risico’s en onzekerheden
Bekijk meer
Governance, Risk en Compliance

​​

Kies voor Governance, Risk en Compliance

Tergos GRC is binnen Vibe Group de specialist in het bemiddelen van Governance, Risk en Compliance professionals. Tergos heeft een duidelijke marktfocus in de volgende vakgebieden;

  • CDD/KYC

  • Compliance

  • Risk

  • Audit

  • Privacy

We bieden jou de mogelijkheden van een diverse en uitdagende loopbaan in een prettige werkomgeving. Een duidelijk doel voor ogen met daarbij de juiste trainingen en handvatten zijn daarin essentieel. Met de diverse functies maken wij een verschil in vakgebieden zoals banking, overheid, trust, verzekeraars, PSP's en E-commerce.

Bij Tergos staan de medewerkers en diens loopbanen centraal. Hiermee zijn wij in staat om (volledige) projecten met gemotiveerde en vakbekwame professionals te staffen. Zowel met vaste medewerkers, als ZZP’ers.

Focus

​Dankzij onze niche- en regiofocus kennen de Tergos consultants de IT-arbeidsmarkt door en door. Wij zoeken altijd naar governance, risk en compliance professionals die hun carrière een boost willen geven. Wij bieden carrières binnen onze eigen organisatie, of bij organisaties binnen ons netwerk. De persoonlijke relatie met ons netwerk staat bij ons centraal. Ook binnen onze andere expertises zoeken wij naar IT-professionals:

Image 2021 06 10 T08 42 56
Image 2021 06 10 T09 03 49
KOM IN CONTACT

Let's talk

Onze gespecialiseerde consultants geven je graag meer informatie over de verschillende manieren van werken en de carrièrekansen die dat biedt. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem direct contact op

​STAY INFORMEND

Latest Insights