Terug naar Blogs
Blog Img

Tergos betreedt de Duitse markt!

Met veel enthousiasme en trots kondigen we aan dat Vibe Group brand Tergos haar intrede maakt op de Duitse markt. Tergos is als gespecialiseerd brand in IT Infrastructure & Cyber Security staffing al succesvol in Nederland en België.

Groeiende vraag naar IT-experts in Duitsland

De uitbreiding naar Duitsland komt vooral door de groeiende vraag naar experts op het gebied van Security, Cloud & Operations en Governance, Risk and Compliance (GRC) in de Duitse markt. Sander Blankendaal, Managing Director van Vibe Group Duitsland, ziet veel potentieel voor Tergos op deze veelbelovende markt: "Duitsland staat bekend om zijn focus op veiligheid en zekerheid en zal de komende jaren aanzienlijk investeren in verdere digitalisering. Dat is waar wij ons onderscheiden. Onze unieke triple-niche focus maakt het verschil. Onze getalenteerde sales consultants zijn expert in specifieke vakgebieden binnen IT Infrastructure & Cyber Security. Zij richten zich op één type dienstverband en één regio. Dankzij deze doelgerichte aanpak kunnen we razendsnel de perfecte specialist aan de juiste organisatie koppelen."

Klaar voor de digitale transformatie

Het gedreven Tergos-team in Duitsland staat in de startblokken, vastberaden om een significante bijdrage te leveren aan de digitale transformatie. Kortom: ‘Ready for creating the future in Germany’! We kijken uit naar de spannende kansen die deze nieuwe markt met zich meebrengt.

Create the future with us

Volg ons op LinkedIn, wordt onderdeel van het IT Infrastructure & Cyber Security netwerk en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom Tergos Duitsland.

Tergos op LinkedIn