Staffing

Staffing van vaste of interim IT professionals, Tergos heeft een groot netwerk

Uw werving & selectie vraag

Wij gaan aan de slag met uw wensen. U weet als geen ander welke richting uw organisatie op zal gaan. Wij dragen graag bij aan dit succes. Wij zoeken een IT-professional die aansluit bij uw wervingsbehoefte. Door aandachtig te luisteren naar uw behoeften, adviseren wij op het gebied van IT-staffing. Wij koppelen uw ambities aan de beste professionals in ons netwerk en zoeken de beste match.

Wij bemiddelen zowel vaste medewerkers als freelance professionals. Twee teams zijn gespecialiseerd in een van de twee dienstverleningen. Onze afdeling werving & selectie help u wanneer er behoefte is om een professional in vaste dienst te nemen. Anderzijds kunt u onze afdelingen inschakelen wanneer u tijdelijke IT Infrastructure & Security experts nodig heeft.

Dit is hoe wij werken

Wij staan in direct contact met een groot netwerk aan IT Infrastructure & Security professionals. Wij kijken per niche, sub-niche en per regio via onze driedubbele niche-focus. Voordat wij een kandidaat bij u aandragen spreken wij hem of haar persoonlijk. Zo kunnen wij perfect inschatten of de kandidaat geschikt zou zijn om binnen uw organisatie te functioneren. Wij stellen een kandidaat pas voor op het moment dat wij er zelf zeker van zijn dat hij of of zij een perfecte match zou kunnen zijn.

Heeft u per direct een vaste of tijdelijke IT-professional nodig om uw organisatie tijdelijk of permanent te versterken, neem dan vandaag nog contact met ons op.

Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Blogs