Werkwijze

Onze werkwijze voorziet u projectmatig of vast van IT professionals

Ervaren professionals, voor u opgeleid

Onze consulting teams leggen hun focus op het vinden, binden en ontwikkelen van de allerbeste IT-specialisten in de markt. Zodra deze specialisten bij ons in dienst zijn, worden zij onderdeel van de unieke cultuur van Tergos en start een intensieve samenwerking. De professionals krijgen een ontwikkelingstraject en carrièreplan op maat, ongeacht hoeveel werkervaring ze al hebben, en nemen actief deel aan onze kennissessies. Het niveau van de specialisten is hoog, onze onderlinge kennisdeling is dan ook van grote waarde. Wij bieden de IT professionals ook de mogelijkheid om met elkaar innovatieve projecten en ideeën die binnen onze eigen organisatie spelen, aan te pakken.

Zo stimuleren we innovatief denken en doen. De consultants van Tergos gaan met u als opdrachtgever in gesprek over de uitdagingen waar u tegenaan loopt en de behoeften die er binnen uw organisatie zijn. Dankzij hun jarenlange ervaring kunnen onze consultants goed inschatten welke professional het beste bij u past. En die professional hebben wij vaak al in dienst. Zo heeft u dus snel een ervaren IT'er in huis, zonder dat u tijd moet verliezen aan het aanwervingsproces of de verantwoordelijkheid moet dragen van een werkgever. Het verder begeleiden en opleiden van de specialisten blijven wij ook doen.

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden die werken bij Tergos biedt ten aanzien van een leven lang leren.

Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.

BLIJF OP DE HOOGTE

Blogs