Lifelong learning

Image 2021 04 29 T09 40 12

Een levenlang leren


Wanneer jij kiest voor een carrière bij Tergos, ben je vanaf de eerste dag bezig om jezelf verder te ontwikkelen. Wij geloven dat je als professional nooit bent uitgeleerd. Daarom maken wij een op maat gemaakt ontwikkelplan voor elke IT-professional, van elk niveau. Binnen dat plan krijg je zowel interne als externe coaching-sessies. Jij kiest welke vaardigheden je graag zou willen ontwikkelen. Hiernaast vinden wij het van belang dat we van elkaar leren. Met ons netwerk organiseren wij meerdere keren per jaar webinars en meetups. Hier kun je samen met andere IT-professionals en opdrachtgevers kennis opdoen en delen. Ook bieden wij onze professionals de kans om mee te werken aan interne projecten en zo van uitdagingen te leren.

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden die werken bij Tergos biedt ten aanzien van een leven lang leren.

Door op ‘verstuur’ te klikken geef je toestemming voor het verwerken van jouw persoonsgegevens. In het privacy statement kan je nalezen hoe wij jouw persoonsgegevens verwerken.