IT recruitment diensten

Voor Klanten

Tergos is dé specialist in de staffing van IT Infrastructure & Security professionals. Wij doen staffing anders en hebben zorgvuldig gebouwd aan een sterk netwerk van IT professionals. Binnen deze niche is het cruciaal om vooruitstrevend te zijn en dat kan enkel met de juiste IT-professionals in huis.

Tergos biedt klanten twee verschillende diensten:

Werving & Selectie

Het Werving & Selectie team van Tergos ondersteunt u in de zoektocht naar permanente IT Infrastructure & Security expertise. Wij helpen u daadkrachtig de juiste professional in dienst te nemen.

IT Consultancy & Projectsourcing

Via onze IT Consultancy & projectsourcing divisie ondersteunen wij IT infrastructure projecten voor specifieke tijdelijke noden. Hiervoor hebben we onze eigen IT-professionals in dienst waardoor we in de verschillende niches kennis in huis hebben. Daarnaast werken we ook met een groot netwerk van freelance IT-professionals.

Hoe onderscheiden wij ons?

IT security managers having a meeting

Onze niche gerichte benadering

De interne organisatie van Tergos onderscheidt zich van de concurrentie doormiddel van een driedubbele focus. Onze staffing consultants hebben elks hun eigen focus op:

  1. Niche binnen IT infrastructure & Security;
  2. Eén type dienstverband;
  3. Regio.

Dit houdt in dat ons staffing team zich verdeeld onder de bemiddeling in bijvoorbeeld Devops & Cloud specialisten (niche focus) voor vaste dienstverband (één type dienstverband) in de provincie Antwerpen (regio focus). Bij Tergos brengen wij de markt helder in kaart met deze driedubbele niche focus. Wij weten hierdoor precies wat er waar en wanneer speelt in de markt.

Het sterkste IT-Netwerk

Tergos gaat altijd voor een langetermijnrelatie en dat is te zien aan ons netwerk. Door waarde te hechten aan persoonlijk contact, niche gefocust te zijn en kennis te delen bouwen we aan het sterkste netwerk in IT infrastructure & Security.

Community building

Tergos gelooft in de kracht van kennisdeling. Wij faciliteren regelmatig meetups voor zowel IT-professionals als klanten. Ook ons moederbedrijf Altus Staffing, een internationale staffing organisatie, organiseert twee keer per jaar een groot congres. Online content zoals blogs, interviews en het laatste nieuws wordt wekelijks geplaatst op onze mediakanalen.

Intensief persoonlijk contact

Om echt te weten wat er speelt in de markt, staat Tergos dagelijks in contact met klanten en IT-professionals. Een dergelijk intensief contact leidt tot snel schakelen en innovatie. Wij gebruiken de meest geavanceerde tools en investeren fors in de nieuwste technieken. Wij zorgen dat ons netwerk altijd up-to-date is.

Tergos is één van de niche brands van Altus Staffing, een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing. Altus Staffing brengt verschillende IT-niches bij elkaar om klanten een totaaloplossing te bieden.

Form ID:5010