Infrastructure & security recruitment

Werving & Selectie

Tergos heeft door middel van een duidelijke niche focus het merendeel van IT Infrastructure & Security vacatures in de portefeuille. In ons staffing team heeft ieder een eigen focus binnen de niche waar zij zich op richten. Daarnaast zijn zij regio gefocust. Wij onderscheiden als niches onder andere Cloud & DevOps, Cyber Security, Microsoft, Networking, Architecture, Governance, Risk management & Compliance.

Tergos bouwt zorgvuldig aan een sterk netwerk van klanten in België. Met deze bedrijven onderhouden wij een intensief contact. Ons staffing team werkt per regio en weet exact wat er waar en wanneer speelt. Wij hebben de afgelopen jaren honderden professionals geholpen aan een passende positie bij klanten in diverse sectoren. Tergos werkt met een groot en divers netwerk aan bedrijven: van zakelijke dienstverlening tot non-profit organisaties.

Ons team zit graag persoonlijk met je om tafel om jouw behoeften in kaart te brengen. Zo bespreken wij niet alleen inhoudelijke functiespecificaties en de motivatie daarachter, maar ook persoonlijke zaken zoals werk-privé balans, salarisverwachtingen en werkuren. Aan de hand van jouw noden introduceren wij je bij passende bedrijven en bereiden wij je voor op sollicitatiegesprekken. We verzorgen uitgebreide feedback en adviseren je bij jouw contractonderhandeling.

Maak gebruik van het sterke netwerk van Tergos en ontdek een ware partner in ons gedurende jouw gehele carrière.

Bekijk alle werving & selectie vacatures