IT infrastructure & security projectsourcing

IT Consultancy & Projectsourcing

Een steeds groter aantal IT infrastructure & security professionals is werkzaam bij Tergos. Wij bieden je graag een carrière binnen onze organisatie.

Je wordt intensief en persoonlijk begeleid. Zo brengen we samen jouw doelen in kaart en gaan we aan de slag om die te realiseren. Doordat we beschikken over het sterkste netwerk binnen de IT infrastructure niche kunnen wij samen kijken welk bedrijf en welk project het meest geschikt is op het juiste moment in jouw carrière.  

Tergos is een betrokken partner die wil investeren in duurzame relaties met haar IT-professionals. Zo bieden wij een op maat gemaakt ontwikkelingsplan met zowel interne als externe coaching sessies en trainingen. Hierdoor kun jij zelf bepalen in welke niche jij jezelf verder wilt ontwikkelen. Wij bieden een boven marktconform arbeidsvoorwaardenpakket aan met goede secundaire voorwaarden, zoals bijvoorbeeld een leaseauto, een pensioenregeling en natuurlijk het opleidingsbudget. Buiten deze voorwaarden biedt Tergos een aantrekkelijke bonusregeling aan haar IT-professionals.

Kennisdeling en levenslang leren staan centraal binnen Tergos. Zo organiseren wij maandelijks onze Tergos IT Infrastructure & Security Alliance meetup. en zijn er twee keer per jaar vakinhoudelijke congressen waar je andere collega`s ontmoet en ervaringen deelt.

Ook voor freelance IT-professionals beschikt Tergos over een ervaren staffing team dat professionals bijstaat gedurende hun carrière. Maandelijks vinden freelancers via Tergos een nieuwe opdracht.Hierdoor ontstaan jarenlange relaties tussen ons staffing team en freelancers.

Sluit je aan bij het grootste IT infrastructuur netwerk van België. Zo kan jij op een gevarieerde manier ervaring opdoen door middel van ons netwerk en bieden wij jou tegelijkertijd alle zekerheden van een vaste werkgever.

Bekijk alle contract vacatures