W1siziisijiwmtkvmdkvmjuvmtivntuvndcvmtu3l2l0lwluznjhc3rydwn0dxjllxnly3vyaxr5lmpwzyjdlfsiccisinrodw1iiiwimjawmhg2ndajil1d

over tergos

Tergos is ontstaan met de visie om de staffing van IT Infrastructure & Security professionals anders te doen. Onze niche strategie en continue drive leiden tot een zeer doorgedreven marktkennis waarmee we het verschil kunnen maken. “Meer weten van Minder” staat hierin centraal.

Binnen onze niche werken we met klanten actief in verschillende sectoren , IT Infrastructure & Security zie je overal. Kritieke bedrijfsprocessen kunnen alleen draaien op een veilige IT-infrastructuur die voldoet aan een steeds strikter compliance klimaat. Het is essentieel dat wij exact weten wat er waar en wanneer speelt binnen de markt. De juiste IT-professional op de juiste plek is hier de sleutel.

Deze nichestrategie gekoppeld aan een totaal oplossing binnen IT-staffing (Werving & Selectie en IT consultancy & projectsourcing) zorgt ervoor dat we een op maat gemaakte oplossing kunnen bieden voor uw noden.

Tergos is de jongste telg van Altus Staffing, een internationale groep gespecialiseerd in IT-staffing.

IT security consultants having a meeting

onze aanpak

Wat doet Tergos voor jou?

IT-Professionals 

Tergos helpt met het sterkste IT Infrastructure & Security netwerk bij de volgende stap in je carrière. Dit doen wij door jouw behoeften helder vast te stellen en te koppelen aan één van de twee services van Tergos. Benieuwd welke dienst bij jou past? 

Klanten

Tergos beschikt over het sterkste en meest gedetailleerde netwerk aan IT Infrastructure & Security professionals van België. Wij staan dagelijks in contact met de markt en hebben met onze verschillende staffing services altijd de juiste oplossing. 

IT infrastructure & security events

events

Tergos is meer dan een sterk IT Infra & Security netwerk. Wij zijn een ware community. Om elkaar uit te blijven dagen organiseren wij zeer regelmatig diverse meetups, kennissessies en netwerkevenementen waar professionals en klanten samenkomen. Daarnaast organiseert ons moederbedrijf Altus Staffing twee keer per jaar een groot congres waar netwerken centraal staat. Bekijk de event pagina voor meer informatie. 

W1siziisimnvbxbpbgvkx3rozw1lx2fzc2v0cy9uzxjnb3mgqkuvanbnl3dyyxbwzxitymcuanbnil1d

Consultants